Gathering and analyzing DATA from DATABASE, please wait...

Sunday, August 21, 2011

formspring.me

»»  Read more>>

Sunday, June 19, 2011

Kad Illuminati..



               Kad di atas ni adalah kad Permainan Illuminati yang dikeluarkan pada tahun 1995... cara mainan kad ini aku pun tak tau.. tapi yang pasti kebanyakkan kejadian yang besar betul2 sama seperti pada kad tersebut.. seolah2 semua ini telah dirancang oleh pihak illuminati... seperti yang kita lihat pada kad no 2, peristiwa 11 september... kalau benar bangunan ini diserang oleh pengganas bagaimana bangunan tersebut roboh secara lurus atas tapak bangunan itu sendiri? dh sah bnda ini dirancang.. klu tak bagaimana peristiwa ini dapat dijangkakan dlm kad permainan yang dikeluarkan pada tahun 1995?? 



            Satu lagi kad Illuminati yang mengejutkan.. serangan hackers baru2 ini ke atas semua laman web kerajaan Malaysia... adakah semua ini dirancang dalam pelaksanaan NWO dan kedatangan tahun 2012? Kita kena berwaspada kerana baki kad tersebut tinggal 2 sahaja lagi....




       Sila abaikan mesej video terakhir ini....

p/s:  kita tidak boleh percaya 100% pda bnde ini... apa yang patut kita buat kita kena berfikiran terbuka dan mengambil iktibar ke atas semua ini.. okeh....
»»  Read more>>

Friday, May 20, 2011

Camne Cara Nak Matikan "Disable Right Click" Di Website Lain..



    Haa.. hari nih plak aku saje2 nak share camne nak tutup disable right click tu.. bende tu maybe sgt annoying bg orang lain.. n ia bleh la dikatakan bleh secure website seseorang tu dari kene kopipes... sebenarnya script tu xla protect sgt.. sangat simple utk elakkan dpd jmpe script tu... so... step dier ialah..

1. P kat setting Internet Browser korang.
2. P kat Options>Under the Hood>Content Settings (Google Chrome)
3. Jmpe Javascript, tick Do not Allow.. 
4. Dh selesai.

      Korang leh try test la bnde nih.. bleh trus right click.. amk gmbar tu nih.. tp jgn lpe nk hdpkan semula javascript tu.. karang korang p website len xlawa plak jdnye.. yela.. kbykan website gne javascript.. klu cam blog aku nih gne html dgn jquery jer.. klu kne disable javascript ktara sgt blog aku nih tak lawa.. hahaha... k r.. sorry kpd sapa empunya blog yang gne script nih, aku dah bg "penawar" kt orang len.. :P Bagi yg nk btul2 secure leh gne Disable Highlight...

p/s: sape yg gne Internet Browser yg len, bleh korek2 cari options tu.. lbih kurang sme je dgn yg len..  :)



»»  Read more>>

PERANCANGAN JAHAT ZIONIS - BAHAGIAN 3



Dialog temubual bahagian ketiga 

Bishop : sudah lama kamu tidak kelihatan, ke mana kamu telah pergi.. pak cik kamu tu kesunyian…
Aku : saya pergi balik kampong sekejap… ada hal sikit…
Bishop : hmmm… buat persiapan ke…

(terkedu tekak aku bile dia kata macam tu)
Aku; takdalah….. Cuma jumpa kawan-kawan lama jer…
Bishop : semua tu sia-sia saje, di dapur rumah saya pun hanya cukup untuk sehari-harian
Aku : tak jugak…. selain tu saya ada kumpulkan peristiwa dan berita2 di kampong saya, surat khabar bertarikh sebelum kemerdekaan sehinggalah sebelum saya meninggalkan Malaysia… kemudian saya suruh peguam saya susun setiap perlembagaan undang-undang dari yg paling besar hinggalah yg paling kecil menjadi bentuk seperti pokok yg ada dahan dan ranting sehingga daunnya,Saya sewa sebuah dewan dan mengupah orang menulisnya di atas kertas dan susun kertas 1 persatu mengikut susunannya sehingga penuh lantai dewan sampai kaki lima…. kertas ini bewarna hitam kemudian saya minta peguam saya trace record kes mahkamah yg pernah berlaku di Malaysia dan tulis di atas kertas dan susun kes mengikut kertas hitam tadi (kes yg berdasarkan peruntukan undang2) …. Kertas mahkamah ini bewarna coklat dan ditampal diatas kertas hitam itu….
Disebuah dewan yg lain…
Kemudian susun organisasi kerajaan, kementerian, jabatan mengikut pokok dan rantingnya… kertas kerajaan ini bewarna biru… selepas itu kami susun fungsi dan duti-duti setiap organisasi kerajaan ini di atas kertas hijau… kertas hijau ditampal di atas kertas biru
Di sebuah dewan yg lain juga…
Susun organisasi kerajaan dari pemerintah, menteri, pegawai-pegawai kerajaan..
(susun mengikut gred jawatan) organisasi kerajaan ini kertasnya bewarna merah….. kemudian tugas-tugas jawatan ditulis di atas kertas oren… kertas oren di tampal di atas kertas merah…
Dan di 6 dewan yg terakhir…
dewan yg paling besar…. ini yg paling sukar… kami menyusun setiap peristiwa2 dan berita2 yg berlaku selama lebih 50 tahun,365 hari setahun,30 hari sebulan,7hari seminggu,24 jam 1 hari.. Kertas peristiwa ini bewarna kuning…. pokok dan dahanya berdasarkan turutan tarikh… Dan banyak juga duit dan org yg saya belanjakan untuk kerja2 ini….
Bishop : jika org lain tahu, org akan kata kamu ni kurang siuman…. tapi tidak bagi saya… kamu mencari sesuatu yg org lain tidak pedulikan…. tapi kamu akan menemui jalan buntu semasa menyusun semua ini…
Aku; betul tu pak cik….
tapi macmana pak cik tau
Bishop : kamu mahu melihat “benedictine order” dengan seluas mata memandang…. Kamu mahu tahu bagaimana benedictine order ini berhasil… Tapi susunan itu banyak

kekuranganya… Manusia yg perlu menggerakkanya… Kamu tidak akan mampu menulis bilangan manusia di atas kertas..
Aku ; org2 pak cik mesti pernah buat perkara seperti ini…betul tak?.. saya rasa mungkin Vatican telah menyusulnya beratus tahun dahulu… itu anggapan saya saja..
Bishop : kami tidak pernah tulis ianya di atas kertas sekalipun….. Ia hanya bermain di kepala kami saja..
Aku : wah…hebat betul orang2 pak cik… tak menulis benedictine order pada kertas…. kalau tak tulis pada kertas, Vatican tulis dekat mana… mustahil lah pak cik!.. perkara ini begitu rumit.. akal manusia pun tak mampu ingat semua ni…
Bishop : tiada masalah bagi Paus malah Paderi sekalipun… Benedictine order hanya berlegar-legar di ingatan mereka… Kami sangat kenal wali-wali islam lebih dari anak murid wali itu sendiri mengenali gurunya.. Wali islam lebih mulia dari malaikat… Mulia bukan setakat nama, malah wali islam mampu melakukan sesuatu yg malaikat mampu lakukan….
Aku : memang la wali-wali Allah mulia… manusia dan malaikat kan makhluk yang berbeza, berbeza alam… mana mungkin manusia mampu melakukan perkara yg malaikat boleh lakukan
Bishop : tuhan kpd Nabi Muhamad pernah berkata : Malaikat mampu mengira jumlah titisan hujan yg turun dari langit…. Tetapi wali islam mampu mengira kerosakan jiwa manusia 1 per 1 dan sebab ia berlaku… Umpama jumlah titisan hujan yg turun ke bumi… Benedictine order akan merosakkan jiwa manusia sedikit demi sedikit umpama titsan hujan yg turun ke bumi…. wali islam memang celaka !! Mereka ini akan menggangu urusan Paus!! Wali islam mampu menghidu Benedictine order …. Maka knight templar telah menjejaki bumi wali islam sehingga ke timur dan ke bumi bangsa Melayu di Nusantara…
Di Nusantara,
knight templar telah menemui “tapak kaki” terakhir wali-wali islam… Mereka perlu ditentang dan dibunuh !! Paus pernah berkata kpd knight templar “ bunuh „wali sembilan‟ atau kamu akan lihat tapak kaki mereka di rome” Rupa-rupanya wali-wali islam hanya tahu perkara2 yg menyebabkan kerosakan jiwa.. tetapi tidak tahu bagaimana mahu menghasilkan perkara2 itu… wali-wali islam bukan tandingan kepada kebijaksanaan Paus dan “wali-wali gereja”
Aku : wali-wali gereja???…. gereja pun ada pangkat wali ke?.. adakah mereka mempunyai kebolehan seperti wali-wali Allah yg pak cik ckp sebentar tadi?

Bishop : tuhan Nabi Muhammad itu adil… Dia memberikan musuh2 Nabi Muhammad kelebihan yg sama.. Benedictine order ditulis oleh wali2 vatican…. Mereka “menulis seperti malaikat”…
Ya…
Menulis seperti malaikat, menulis di dalam jiwa bukannya di atas kertas..
Aku : “menulis seperti malaikat”… malaikat apa yg menulis…
oh..
adakah pakcik mengatakan menulis seperti malaikat raqib dan atit???… malaikat yg menulis amal kejahatan dan kebaikan…
Bishop : ya…benar sekali….. jiwa manusia adalah roh.. roh manusia diciptakan dari cahaya… malaikat menulis amalan kamu sepantas cahaya…. jiwa manusia sifatnya berubah-rubah dan iman manusia berubah-rubah sepantas cahaya….
maka benedictine order perlu “direka sekecil zarah”… supaya ia boleh berfungsi dan bergerak sepantas cahaya…
Aku : kenapa Benedictine order direka sekecil itu dan perlu bergerak sangat pantas seperti cahaya??…
Bishop : benedictine order perlu direka pantas supaya mampu berfungsi dalam keadaan diri kamu tidak menyedarinya, apabila kamu tidak menyedari ia berlaku,
maka kamu sebenarnya telah pun ditipu….. “pandangan mata selalu menipu,
tafsiran akal selalu tersilap, dan dan lidah pula selalu tersasul”…… bukankah kata2 ini terkenal dikalangan org2 islam…
Aku : apa pentingnya Benedictine order perlu sepantas cahaya???….. klu lebih perlahan dari cahaya x boleh ke???
Bishop : pandangan mata yg selalu menipu….
Ya….
Mata paling banyak belajar….. Disebabkan mata berfungsi dengan cahaya…. Urat2 saraf menghantar isyarat ke otak sepantas cahaya… Maka benedictine order perlu sepantas cahaya….
Aku : ish mustahil la semua ni……. jika Benedictine order sepantas cahaya…. contohnya sebuah kereta la kn… adakah kereta perlu bergerak sepantas cahaya dan contohnya yg bukan benda spt sistem pedidikan … jika sistem pendidikan dan kereta bergerak sepantas cahaya… Sudahah tentulah mata pun x sempat nk tengok…. macamana nak tipu manusia

Bishop : yg pantas itu bukan jasad atau penampilan, Tetapi tujuan dan hikmah sesuatu ciptaan benedictine order meresap ke dalam jiwa…. Meresap ke dalam jiwa sepantas cahaya….
(meresap sepantas cahaya….lama jugak aku termenung…sementara jiran sedang membuat kerja2 dapur)
Aku ; pak cik….. itu pantas, yang dikatakan benedictine order“direka sekecil zarah”… tu pula macamana….
Bishop : membahagi-bahagikan fungsi manusia Supaya tujuan dan hikmah sesuatu ciptaan benedictine order tidak meresap ke dalam penglihatan…. Tidak meresap ke dalam penglihatan mata manusia… Bila ia tidak meresap ke dalam penglihatan manusia..
Maka…
Semuanya akan jadi indah –indah belaka… Kejahatan akan dilihat sbg kebaikan, Kebaikan akan dilihat sbg kejahatan….
Ya…
Membina kelemahan manusia Supaya menilai sesuatu berdasarkan apa yg mereka lihat di depan mata saja… Misalnya di zaman Nabi Muhamad…. Jika dia peniaga, Maka dia akan melakukan pekerjaan sbg peniaga, Dialah yg menimbang, Dia yg menerima bayaran, Dialah yg menjual…. Maka benedictine order telah mengecilkan fungsi manusia Spt yg kamu lihat pada hari ini…. Dalam kerajaan dan perniagaan yg mempunyai pelbagai tugas dan masalah
…selepas itu kamu akan berkata
“saya hanya berniaga saja”,
Saya hanya pekerja saja”…
Maka bodohlah kamu tidak mengetahui jika fungsi kamu digabungkan menjadi apa… Kamu merasakan ia pekerjaan yg baik sebab kejahatan itu tidak berlaku di depan mata kamu… Kejahatan yg “direka sekecil zarah”, Memanglah kamu tidak nampak!! Peranan manusia yg pelbagai ini apabila digabungkan… Ia telah memberi kepada vatican kuasa untuk menentukan nasib masyarakat dunia..
Kuasa di hujung jari…!!
Mengawal berbilion manusia sehingga setiap orang sekalipun… Dengan angka-angka sahaja.. Bila paus jentik angka saja maka berjuta-juta manusia akan menderita….!!
Aku : bagaimana seorang manusia saja seperti Paus, Paus benedict xvi boleh menentukan nasib manusia dengan angka…. apakah angka itu??
Bishop : angka itu adalah apa yg manusia sebut ia sebagai “matawang” …. Lihatlah wahai manusia….. Bagaimana kamu dikawal kehidupan hanya dengan angka sahaja !…. Bukan apa pun… Dgn angka sahaja.. Lihatlah penderitaan manusia yg disebabkan “tidak cukup angka

dalam poket mereka”….. Mereka kelaparan, Mereka tidak mampu berkahwin, Mereka bermusuh, Mereka membunuh, Mereka mencuri, Mereka menindas dan mereka mengkhianati sesama sendiri…. Semua disebabkan “angka-angka pada kertas” Dan pada waktu ini kamu sedang berkata “ini cuma duit saja bukan ada apa2 pun”…… Jika mata kamu lihat duit…. Maka kamu akan kata itu adalah duit…. Bodoh sungguh !!!! Benedictine order telah membina kelemahan manusia. Supaya menilai sesuatu berdasarkan apa yg mereka lihat di depan mata saja… Sekarang ini katakanlah kepada saya…….
”saya bangga jadi seorang ahli perniagaan”….
”saya bangga mendapat ijazah”…..
Kasihan sungguh manusia… Manusia sendiri menjayakan benedictine order!
Wahai Nabi Muhamad!!……
Segala usaha kamu dahulu hancur lebur…
Zaman Nabi Muhamad cuma ada pasar..
”pasar” telah menjadi “pasaran”
“wang” telah menjadi “matawang”
Terima kasih kasih kepada dua orang kesatria vatican…. Keluarga weishpaut dan keluarga rotschild Dan tidak lupa juga kepada keluarga rockefellar….. ”angka-angka yg boleh dipegang dgn tangan, Sekarang ini hanya untuk dilihat sahaja… Wahyu terakhir al-quran sudah sempurna diperangi… Cuma tunggu paus terakhir sahaja.. Bukan untuk jentik angka ini… Tetapi untuk pijak habis-habisan angka-angka ini!!….
Aku : Benedictine order ni sungguh rumit sehingga saya tak tahu dimana hujung pangkalnya… tak tahu bagaimana semua ni bermula… susun –susun lagi pening kepala…. lagi la nk “menulis seperti malaikat”….
Bishop : benedictine order boleh dilihat dengan hati.. .Hati kamu mesti lebih pantas dari pandangan mata Supaya akal kamu tidak ditipu pandangan mata .. Tetapi saya lihat kamu tidak mampu..
Aku : jika manusia biasa tidak mampu melihatnya… macamana kami boleh terlibat sama dengan Benedictine order… padahal kami tak tau kewujudannya
Bishop : untuk itu kami telah menghasilkan makhluk yg sama pantas seperti malaikat…..
(kadang-kadang bila kita tengok bursa saham, nilai matawang kita x tahu bagaimana ia terhasil kemudian dgn x sengaja terbagi kuasa pada org untuk mengawal kita… silap kita kerana menganggap ia Cuma nombor2 sahaja)

(kalau bisnes forex atau internet lagi teruk…. alih2 je dapat duit tapi tak tahu macamana ia berlaku….mungkin ada org yg tertindas disebabkan keuntungan kita…kita tak nampak depan mata)
Aku : hari tu pak cik ada cerita pasal malaikat kan… pasal Vatican mencipta makhluk yg sama pantas seperti malaikat kan… adakah ini suatu perumpamaan atau memang makhluk ini betul betul ada dan boleh dilihat .. Bila pak cik sebut makhluk je saya rasa seperti ia makhluk hidup seperti manusia dan haiwan..
Bishop : makhluk hina dan durjana ini hanya sbg sebab saja, tidak penting bg kami… Apa yg lebih utama adalah serapuh mana jiwa manusia dapat dihasilkan dgn masa yg semakin suntuk ni.. Ya..hanya tinggal setahun dua ni saja…. Tujuan penciptaan adalah arahan vatican, Yg membuatnya adalah kesatria-kesatria… Tetapi ia tidak terus dicipta…. Apabila benedictine order telah sempurna duduk bertakhta di hati manusia barulah ia dilepaskan…
Aku : maksud pak cik makhluk ini bukan matlamat, tetapi ia dicipta untuk membantu menjayakan Benedictine order… macam tu ker.. apa yg org2 pak cik buat sebelum makhluk ini dilepaskan…
Bishop ; YA….. Semasa penjajahan, Walaupun pemerintahan telah dipisahkan dgn raja yg hanya menguruskan agama dan budaya… Hasilnya masih tidak memuaskan…
Walaupun kerajaan di seluruh dunia telah digulingkan… Tapi semua agama di dunia ni masih tegak berdiri… Umat islam masih menyembah tuhan muhamad, Umat2 kafir di timur dan barat,utara dan selatan masih menyembah berhala… Begitu sakit hati paus dan paderi2 vatican melihat suasana ini…. Sakit hati yg teramat sangat… Banyak nyawa dan harta telah raja2 eropah korbankan untuk vatican…. Vatican bukan mahu kekayaan hasil bumi di tanah jajahan dan raja2 eropah telah menjadi tulisan sejarah demi melindungi gereja
Aku : macam tu ye…. kenapa kehidupan sesuatu rakyat tidak berubah walaupun kerajaan mereka telah digulingkan.. rakyat mampu teruskan hidup sendiri tanpa sebuah kerajaan ke?
Bishop : YA BENAR SEKALI…. Walaupun kerajaan mereka telah hancur Tetapi rakyat masih mampu berdikari, Rakyat tidak ada masalah. Mereka lari ke ceruk hutan dan gua lalu mencari makanan sendiri… Kebergantungan kepada raja tidak wujud, Rakyat tahu apa yg mereka harus lakukan, Mereka tidak perlukan pimpinan sesiapa, Sesiapa sahaja mampu berjuang…. Merekalah raja,merekalah bapa, Merekalah guru, Merekalah rakyat… Seorang saja mampu buat pelbagai perkara Lalu Paus berkata “jadikan mereka setiap seorang,satu kebolehan saja… Kamu akan lihat pemerintahan paus-paus benedictine akan datang nanti, Rakyat akan memberi makanan kepada pahlawan, Pahlawan akan memberi keselamatan kepada rakyatnya… Jika rakyat mati, Pahlawan akan mati kelaparan… Pisahkan antara pahlawan dan rakyat…” Kunci benedictine order adalah “mewujudkan kebergantungan antara satu sama lain”…

Ya…
Supaya mereka menjadi benar2 lemah sebelum Muhamad ke-2 (Al-Masih Mahdi) kembali lagi… Pecahkan mereka kepada banyak bahagian… Rakyat yg menjadi pahlawan,rakyat yg bercucuk tanam, Rakyat yang mengurus rakyat, Agamawan yg hanya menulis kitab, Dan raja yg hanya patung sahaja… Itulah yg dinamakan “negara” Tetapi selepas beberapa ratus tahun kemudian.barulah kami dapat mewujudkan kebergantungan sehabis mungkin terhadap benedictine order…
Aku : selepas beberapa ratus tahun? jadi penjajahan dunia tu boleh dikira permulaan sajalah bagi Vatican mengusai manusia… jadi dalam masa tu apa yg Vatican telah lakukan… Bagi saya ia suatu masa yg amat lama…
Bishop;..memang ia mengambil masa yg lama untuk manusia menerima pakai ORDER INI…. Selepas penjajahan tamat, Semua manusia tidak mahu peperangan berlaku lagi.. Semua manusia telah terpadam semangat untuk berjuang… Kami telah mengajarkan nenek moyang kamu ini supaya menyayangi jasad sendiri… Kesatria kami berkata kepada nenek moyang kamu…. “jangan risau.. Walaupun kami ini menjajah, Kami tetap akan menjaga keselamatan kamu… Kamu perlukan keamanan supaya kamu boleh beramal” Lalu nenek moyang kamu yg bodoh itu menjawab “ya..ada baiknya juga ada orang yg tolong menjaga keamanan untuk kami… Maka x perlulah kami bersusah-payah” Bodoh sungguh mereka ini!.. Kami telah mewujudkan suatu kebergantungan yg paling asas sekali…. Keselamatan jasad!!
Aku : kenapa Vatican mahu penjajah jaga keselamatan kami.. kenapa tak bunuh je nenek moyang kami kan senang… kami pun takda nanti.. sungguh panjang perancangan vatican.. keselamatan jasad…. ada kait mengait ke dengan Benedictine order?
Bishop : benedictine order akan berada di dalam setiap manusia… Masalah seterusnya ialah Bagaimana hendak membuatkan manusia ini menerima benedictine order Dalam keadaan mereka tidak sedar…. Ya tidak sedar… Kerana Paus mahu ia berlaku tanpa berunding dgn manusia… Bila berunding dgn umat manusia maka akan wujud pilihan… Nak atau tidak? Bagi mengelakkan wujudnya pilihan maka ada sesuatu mesti berlaku Supaya pilihan tidak wujud, Nak membuatkan pilihan tidak wujud sesuatu mesti berlaku Supaya orang tidak sedar apa yg sedang berlaku, Nak membuatkan manusia tidak sedar sesuatu yg berlaku Mesti semuanya secara semulajadi… Bukan mudah nak mengatasi daya fikiran manusia yg berbilion orang jumlahnya…
Aku : oh… jadinya Benedictine order ini bukan suatu pilihan, oh..patut la dulu pak cik ckp pasal bayi… sejak bayi lagi Benedictine order sudah menguasai manusia.. setiap nyawa manusia… apa yg pak cik maksudkan “sesuatu harus berlaku” supaya Benedictine order akan diterima tanpa wujud pilihan dan tak disedari orang?
Bishop ; kamu masih ingat lg ya….
Ya..

Selepas jasad manusia selamat… Manusia sudah menyukai suasana selamat… Maka peperangan besar-besaran harus berlaku sekali lagi… Supaya membuatkan manusia merasa mempertahankan jasad adalah syarat iman dapat dipertahankan!! Untuk perang ini berlaku…. Paus-paus renaissance telah memudahkan pekerjaan paus-paus benedictine… Renaissance telah mewujudkan manusia yg percaya ilmu2 yg menyebabkan kesejahteraan terhadap jasad manusia.. Lalu vatican telah mewujudkan suatu suasana yg manusia panggil ia sbg “revolusi industri” Maka umat2 kafir yg bodoh ini (orang eropah) mula mencipta barang-barang yg memberi keselesaan kepada jasad…
Maka, Bermula dengan ini,
Umat manusia mula belajar menyayangi barang-barang ini! Perlumbaan membuat senjata sengaja dijalankan supaya umat manusia rasa memiliki benedictine order suatu kewajipan! Ya… “perang dunia pertama” direka Supaya dapat membuatkan penjajah berkata kepada ulama-ulama kamu “ rakyat perlu memiliki kemampuan serta kebolehan seperti orang-orang eropah , Mungkin rakyat dijajah sekali lagi jika tidak mampu bersaing senjata.. Perlu ada kemajuan ilmu” Lalu raja dan ulama kamu yg bodoh itu berkata “umat islam mesti menguasai ilmu,dengan ilmu kita dapat mempertahankan diri kita” Oleh sebab itu penjajah mula menubuhkan pahlawan dari orang2 tempatan, Maka „cantus‟ telah bertapak di tanah jajahan yg spt saya ceritakan sebelum ini..
Aku : ish… maksud pak cik perang dunia pertama ni hanya rekaan Vatican semata-mata untuk membuatkan manusia menerima Benedictine order??… sampai mcm ni skli perlu berlaku??
Bishop : YA… Renaissance tidak boleh berlaku di timur sebab islam telah memenangi JIWA MANUSIA DI SANA TERLEBIH DAHULU…. Jika renaissance mampu berlaku di sana maka mudah saja benedictine order diterima orang2 timur… Benedictine order adalah musuh wali2 islam… Sebab itu mereka sengaja menjadi orang miskin… Jika nenek moyang kamu itu seharian mereka hanya solat sahaja, Mana mungkin boleh disuruh menjadi seorang saintis, Doktor, Peguam, Jurutera dan Artis secara tiba-tiba.. Ya mustahil secara tiba2 tanpa sebab… Paus memerintahkan penjajah supaya jangan sedikitpun wujud suasana paksaan maka…. Perang harus direka sebaik mungkin supaya dapat membina kerelaan hati, Membina kerjasama umat supaya bersatu menghadapi peperangan Hitler adalah kesatria vatican yg amat disayangi Paus benedict xvi… Jasa hitler menjayakan benedictine order telah membuatkan kami merinduinya…. ”perjanjian concordat” benar2 memberi tuah kepada vatican…
Aku : hah!… maksud pak cik adolf Hitler dan nazi… wah..hebat betul sejarah menipu dunia ni… tak terfikir saya macamana perang ini boleh direka…
Bishop : selepas perang tamat Maka umat manusia telah sedar bertapa pentingnya ilmu ini… Ilmu benedictine… Bodoh lah nenek moyang kamu itu!! Maka disebabkan peperangan, Keselamatan jasad manusiatelah diragut…. Manusia telah hidup menderita dan mula merasakan rindu kepada keamanan… Ini telah membuatkan penjajah berpeluang untuk berkata kepada mereka “lihatlah disebabkan rakyat mengabaikan kepentingan untuk

memajukan diri, Rakyat telah menjadi lemah kerana tidak dapat mempertahankan tanah air, Tidak ada ilmu untuk bersaing dgn negara musuh, Bila dah perang rakyat nak beribadat pun x boleh”. Lalu penjajah berkata “ kamu perlu mempertahankan kedaulatan dan keamanan tanah air kamu… Jika tidak agama kamu pun tidak akan selamat”. “peperangan ini sungguh kejam, Membunuh dan menindas sesiapa saja Dan kamu mesti tahu bagaimana nak mempertahankan diri” Lalu nenek moyang kamu yg bodoh itu pun menjawab “ya.. Benar, Kami perlu selamatkan tanah air kami dan agama kami.. Kami tidak mahu tanah air menjadi seperti negara2 yg berperang itu.. Sila ajar kami bagaimana nak mempertahankan tanah air kami” Perang dunia pertama telah membuatkan nenek moyang kamu tiada pilihan selain belajar dari penjajah…. Tiada pilihan… Paus sangat gembira dengan berita yg dibawa paderi2 jesuit.. Maka Paus memerintahkan penjajah mengajarkan mereka ilmu2 untuk melindungi keselamatan jasad, Cara2 membina sebuah kerajaan, Mengajarkan mereka menguruskan wilayah dan meramaikan lagi pahlawan tempatan… Pembesar2 dan bangsawan2 kamu yg bodoh itulah orang terawal diajarkan benedictine order…
Pada waktu ini kamu belum diajar lagi ilmu2 renaissance iaitu ilmu2 yg memberikan kenikmatan kepada jasad… Selepas itu paderi2 jesuit telah mengadu kepada Paus Bahawa benedictine sudah mula diterima, Tetapi bagaimana ia akan mengalir sehingga ke setiap kelahiran manusia… Kelahiran manusia lebih pantas dari benedictine order menjalar ke bumi.. Vatican belum berpuas hati dgn pencapaian ini… Selagi ia tidak mejalar kepada semua manusia Lalu Paus menitahkan “knight of teutonic” Untuk membantu kerja2 knight templar Apabila benedictine telah sempurna membina landasan Untuk dipelajari pula oleh setiap nyawa manusia nanti…. Malang sungguh umat sekalian manusia… Ilmu2 cendekiawan islam yg asli berada di tangan vatican, Ilmu2 yg penjajah ajarkan kepada kamu adalah ilmu2 yg telah di “sihir” kan….
Aku : pak cik cakap ilmu yg disihirkan??.. ilmu pun boleh disihirkan ke?.. tak pernah saya dengar ilmu sesuatu yang boleh disihirkan… dalam islam pun saya tak pernah dengar pasal ini… saya ingat sihir tu perkara jahat yg berkaitan alam ghaib saja…
Bishop : …vatican dan keturunannya tidak akan sesekali menyihir jasad manusia… Kami tidak akan melakukan perkara2 bodoh seperti sihir2 murahan di dunia ini.. Wahyu pertama kepada Nabi Muhamad telah di “benedictine” kan… Hanya vatican, Dari paus hinggalah paderi saja di atas planet ini yg mampu melakukan semua ini… Kami sedar bahawa kami adalah nama2 makhluk yg tertulis di dalam al-quran Dan menjadi sebab mengapa kamu umat islam diwajibkan mengenali 25 orang rasul….
(kenapa media bersungguh-sungguh mempromosikan sejarah perang kepada masyarakat …. apa sebenarnya yg dh berlaku… siapa orang yg terawal pakai baju kot dan tie … Sihir itu sendiri adalah ilmu…ilmu yg disihirkan tu mcm mane pulak)
Aku : ….sekarang ni memang susah nak pastikan siapa yg akan jadi pengikut Al-Masih Dajjal ni.. saya sendiri tak boleh nak membandingkan sesiapa, siapa yg jadi pengikut dan siapa yg terselamat..

Bishop : YA,SEKARANG INI…. Apabila saya melihat wajah orang2 islam… Wajah mereka semakin lama semakin menyerupai kaum2 penyembah berhala “patung”, Malah saya pernah melihat seorang perempuan muslim 30 tahun dahulu Dan saya datang kepada kepada perempuan itu Dan mengatakan bahawa dia sebenarnya telah murtad… Dan perempuan ini kembali bertanya kepada saya.. Bagaimana saya mengetahuinya?? Saya tidak menjawab dan terus beredar… Saya tidak gembira melihat perempuan itu
Aku : eh… kenapa pakcik pak cik tak jawab pertanyaan wanita itu?… bukankah pak cik sepatutnya suka perkara ini berlaku?
Bishop : saya tidak gembira mengenai perempuan itu kerana di dalam dirinya ada kemampuan untuk kembali kepada islam….
Aku : tapi pak cik kata wanita itu telah murtad, macam mane pulak dia dikatakan pak cik akan kembali Islam?
Bishop : kerana dia mampu membezakan dirinya sendiri, Dia boleh menilai islam itu bagaimana Dan murtad itu bagaimana pula…. Kamu mesti menilai perempuan itu murtad bukan?…. Tetapi tidak bagi saya, Saya mahu dia lebih dari murtad… Tetapi perempuan seperti itu tidak lagi wujud….. Malah manusia telah dipersiap-sipakan untuk lebih dari murtad
Aku : kalau dah murtad tak dikira murtad… jadi macam mana erti murtad bagi pak cik??
Bishop : murtad bagi saya adalah tidak mengetahui kedua-duanya… Diberi tangan kanan digenggamnya iman Apabila dia membuka genggamanya, dia melihat apa yg ada di tanganya dia tidak tahu apa dia.. Diberi tangan kiri digenggamnya kafir, apabila dia membuka genggamanya.. Dia melihat apa yg ada di tanganya dia tidak tahu apa dia…
Ya…
Saya tahu, Dahulu kami cuba mengkafirkan Sahabat2 Nabi Muhamad dengan pedang di leher mereka, Kami gagal kerana mereka sedar, Mereka melihat di depan mata mereka kami sedang memurtadkan mereka…
Lihatlah….
Benedictine order akan mengkafirkan islam tanpa pedang di leher mereka… Sungguh bodoh!!….. Islam yg terakhir ini akan kafir tanpa mereka menyembah berhala, Pekerjaan kamu seharian yg telah mengkafirkan kamu….
Ya,
Kerana kami satu2nya kaum yg mengetahui Dengan sebenar-benarnya bagaimana perhitungan Tuhan Nabi Muhamad… Tuhan Nabi Muhamad itu menghitung bukan mengikut kesukaan kamu.. Islam seperti apakah ini…? Apabila kami katakan benedictine order telah menyebabkan kerosakan jiwa saudara-saudara mereka, Lalu untuk menyedapkan hati sendiri mereka berkata “kami tidak buat apa apa pun,kami cuma mencari rezeki”… Apabila mereka buat kebaikan, Mereka berkata tuhan menilai di atas diri mereka yg melakukannya, Apabila jasad mereka telah melakukan kejahatan, Mereka mengatakan pula tuhan menilai hati mereka… Tuhan Nabi Muhamad telah diperbodoh-bodohkan oleh penyembahnya sendiri… Maka dengan itu jugalah Tuhan Nabi Muhamad mengira mereka kafir walaupun mereka tidak berniat begitu…. Benedictine order dicipta sempurna Sehinggakan ia tidak memerlukan persetujuan dari hati kamu… Jasad kamu lakukan, Maka kamu akan dihitung….Allah di hari akhirat.
Aku : ish…kalau begini, tiada siapa la yg akan terlepas dari dikafirkan.. sebab semua orang bersalah dan cuba menutup kesalahan diri dengan memperalatkan niat sahaja..
Bishop : YA… Dan paus roman peter ii Telah mendapat pengikutnya yg ramai dari kalangan para perempuan (yang cute2…)… Lelaki yg mengikut Muhamad ke-2 (Al-Masih Mahdi) akan meniggalkan perempuan ini, Walaupun perempuan ini adalah ibu, Isteri, Dan anak mereka sendiri…. Bodoh benar makhluk perempuan ini… setelah Nabi Muhammad yg terdahulu selamatkan mereka dari ditimbus di padang pasir, mereka khianat kembali kpd Nabi Muhammad … Nuh itu sudah merasa bertapa sakitnya, maka giliran kamu akan tiba nanti… Tuhan Nabi Muhammad telah menjanjikan pengikut kami terbanyak dari kalangan perempuan dan benar-benar telah memberikannya cuma kamu tidak menyedarinya…
Aku : adakah pak cik sekarang ni cerita pasal petanda kiamat… yang saya ingat la, islam sendiri ada mengatakan wanita durjana, celaka, bodoh spt haiwan yg xberakal dan nk mapuh dlm keadaan hina sehina-hinanya la yg paling ramai menjadi pengikut Al-Masih Dajjal… dan masa tu hubungan sebagai suami, isteri, ibu dan anak akan terputus sehinggalah Nabi Isa a.s akan mengajar kembali manusia untuk membina keluarga semula….
Bishop : YA.. Pada masa itu, Jiwa manusia yg benar2 digenggam oleh tuhan Nabi Muhamad saja yg sanggup meniggalkan orang yg mereka cintai Dan mereka sayangi Kerana iman kepada tuhan.. Manusia spt ini adalah diluar kemampuan vatican… Tapi saya tidak peduli mengenai si celaka ini! Kerana paus sudah pun mempunyai pengikut yg meliputi isi bumi ini… Besi pun lebih lembut dari hati si celaka ini… Bagaimanakah mereka ini mendapatkan kekuatan Untuk mengabaikan orang yg mereka sayangi… Kekecewaan lucifer telah disediakan tuhan Nabi Muhamad.. Kami tahu….
Ya…
Akan tiba masanya kewajipan mentaati sesama manusia akan digugurkan oleh tuhan Nabi Muhamad.. Sehingga seorang anak yg meninggalkan ibunya sudah tidah dihitung sebagai derhaka.. Wahai tuhan Nabi Muhamad !!… Kami ingin saksikan bagaimanakah kamu akan melanggar hukum yg kamu sendiri telah ciptakan terhadap manusia..
Pada waktu itu,
Manusia akan merasakan bahawa tuhan mereka telah menipu janji-janjinya… Paus akan buatkan tuhan muhamad terperangkap dengan suruhan agama ciptannya… Apabila muhamad menyuruh kamu meniggalkan ibu kamu yang tidak lagi menyembah tuhannya… Lalu dengan senang-senang saja paus datang dan berkata “wahai muhamad bukankah dulu kamu mengajar
mereka supaya mentaati orang tua mereka.. Sekarang kamu mengajar mereka derhaka pula, Kamu dan tuhan kamu ini sememangnya penipu” Lihatlah…. Mana satu pilihan kamu, Mereka yg menyertai paus roman peter ii akan berbahagia.. Tidak perlu terpisah dengan keluarga mereka, Dan mereka yg memilih mengikut muhamad, akan menderita, Derita yg teramat sangat sehingga pedang yg menyiat kulit mereka itu dirasakan seperti dihinggap nyamuk saja, Hati mereka umpama cermin yg bukan saja pecah, Tapi hancur luluh menjadi butiran pasir…
Aku : wah… ni betul2 suatu pilihan yang amatlah berat.. tak dapat saya bayangkan bagaimana dahsyat suasana pada waktu itu jika saya derhaka kepada mak saya pun tidak akan dikira Allah s.w.t sebagai derhaka… macam mana agaknya suasana pada waktu itu ye pak cik??
Katakanlah (wahai Muhammad):
“Jika bapa-bapa kamu, dan anak-anak kamu, dan saudara-saudara kamu, dan isteri-isteri (atau suami-suami) kamu, dan kaum keluarga kamu, dan harta benda yang kamu usahakan, dan perniagaan yang kamu bimbang akan merosot, dan rumah-rumah tempat tinggal yang kamu sukai, (jika semuanya itu) menjadi perkara-perkara yang kamu cintai lebih daripada Allah dan RasulNya dan (daripada) berjihad untuk ugamaNya, maka tunggulah sehingga Allah mendatangkan keputusanNya (azab seksaNya).. kerana Allah tidak akan memberi petunjuk kepada orang-orang yang fasik (derhaka). –
Al-Quran
Surah At-Taubah
Ayat 24,
Sehingga satu masa nanti, inilah yang akan menjadi penghalang dalam kita hendak beragama, daripada ayat ini dapatlah kita lihat, agama sememangnya sudah jauh dari landasan yang sebenarnya sehinggakan suatu masa nanti, kita yang hendak beragama dengan sebenar-benar agama akan di tentang pula oleh ahli yang terdekat kita. Seperti apa yang diperkatakan oleh Bishop itu, Nabi Muhammad. sememangnya melarang kita dari menderhakai kedua orang tua dan ini tetap akan kita patuhi dan menghormati mereka sampai bila-bila.. Agama sepertimana yang disabdakan oleh Nabi Muhammad akan kembali terasing. "Islam mula tersebar dalam keadaan asing dan ia akan kembali asing pula"
Hadis Sahih Riwayat Abu Hurairah.
Agama yang akhirnya akan kembali terasing sebagaimana Nabi Muhammad mula-mula menyebarkannya, maka ramailah yang akan menentang walaupun dari ahli keluarga sendiri. Jadi berhati-hatilah, ibubapa tetap ibubapa dan mereka selayaknya di hormati sehingga ke akhirnya.
Bishop : vatican benar2 merindui peperangan salib.. Tidak ada peperangan yg lebih perit pernah dilalui oleh paderi2 melainkan perang salib. Penjajahan dan perang dunia sekalipun

lebih selesa dari menghadapi Salahuddin… lebih 200 tahun itu adalah penentu nyawa gereja… kami benar2 bertuah mempunyai seorang wali seperti st.valentino.. dia adalah orang ke-2 selepas paus. sbg menghargai jasanya, kami telah mempamerkan jasad st. valentino di vatican… bukan itu saja, malah paderi2 yg berjasa besar kepada vatican telah disemadikan di dalam keranda cermin.. pada hari ini ada 200 orang cardinal yg sebenarnya adalah orang yg sama spt st.valentino , jika seorang saja st.valentino boleh menewaskan Salahudin, bayangkan saja bertapa dahsyatnya peperangan jika 200 orang ini perlu turun ke padang… cardinal penjaga di wilayah matahari terbit pernah berkata kepada saya peperangan yg dijanjikan tuhan Nabi Muhamad nanti, penderitaan manusia itu sama seperti penderitaan yg dihimpunkan sejak terciptanya manusia kemudian dicampakkan untuk pengikut Nabi Muhamad sebagaimana Nabi Muhamad telah menjadi wakil kepada kerja2 nabi terdahulu, maka begitu juga pengikutnya akan menjadi wakil dan merasa kesakitan umat nabi2 terdahulu ya…200 kali ganda lebih dahsyat dari perang salib, Muhammad ke-2 (Al-Masih Mahdi) perlu menentang 200 orang cardinal ini, jika tidak… usah bermimpi untuk berdepan dgn Paus Roman Peter ii (yg mankuk durjana, laknatullah)
Aku : tapi bukankah Imam Mahdi akan berkuasa selama 7 tahunkan… maksudnya dia akan menewaskan Paus Roman Peter ii dalam masa tujuh tahun ke?
Bishop : SETELAH 700 TAHUN KAMI MELAKSANAKANYA Dengan mudah saja tuhan Nabi Muhamad ingin menghancurkanya dalam 7 tahun saja… Saya ingin lihat bagaimana muhamad akan melakukanya nanti….
----------------------------------------------/-------------------------------------
Segala apa yang dibentangkan ini adalah sebagai bahan fikir kita untuk kita renungkan, saya tidak memaksa untuk anda mempercayainya 100% tetapi anda sendiri boleh bayangkan dan fikirkan akan kebenarannya...
Sepertimana yang telah di ceritakan di atas, seandainya kita hendak menulis dengan pena tentang perancangan mereka, sememangnya kita tidak dapat menghuraikan sepenuhnya di atas kertas atau pena maya ini. Perhatikanlah sedikit demi sedikit tentang apa yang telah dipaparkan dan juga nasihat baik terus menyusuli perjalanan orang-orang terdahulu beriman dengan Allah s.w.t.



»»  Read more>>

PERANCANGAN JAHAT ZIONIS - BAHAGIAN 2



Dialog temubual bahagian kedua 

( jiran bru saja pulang selepas mendapat undangan dari gereja st.peter basilica, Vatican kerana ada urusan penting dan mesyuarat dgn 2500 orang bishop di suatu tempat yg dia enggan bg tau aku kt ne..)
Aku : apasal pak cik nampak sibuk je… selalu outstation je, buat apa… orang Islam pegi Haji.Mekah… pak cik pegi Vatican pulak, Vatican ada buat haji jugak ke ?
(aku rasa macam nak ketawa…haha,saja je perli dia)
Bishop : bagaimanakah kamu boleh ketawakan saya
padahal setahun dua ini adalah haji yg terakhir bagi umat islam…
kamu sudah berkahwin?
Aku : belum lagi… kenapa pak cik tanya?
(ada hati nak tanya padahal dia dah tua nak mampos tapi tak kawin2)
Bishop :… skrng ini adalah keturunan islam yg terakhir melansungkan perkahwinan… jika kamu tidak berumah tangga dlm masa setahun dua ini, kamu akn menyesal seumur hidup… tidak ada lagi kesempatan untuk berumah tangga apabila Paus Roman Peter ii dilepaskan dari rantai yg mengikatnya sejak sekian lama…. umat islam sendiri yg membuatkan rantai itu terputus…
Aku : ni apasal pulak yang terakhir haji la,kawin la…. sapa Paus Roman Peter ii tu.. yang terakhir jugak ke….

Bishop : akan sampai masanya kami akan tanggalkan pakaian kami, kami tidak lagi perlukan semua ini… kami pula yg akan menuntut segala hutang2 budi yang manusia ambil dari kami, sedangkan selama 1000 tahun kami bersabar kami tidak ambil sedikitpun nikmat kehidupan dari kamu, malah hanya cukup-cukup saja makan minum untuk jasad kami….. sekarang kamu akan membayar harga “dunia” yg kami binakan untuk kamu……. Paus benedict xvi sudah hampir selesai pekerjaannya… sedikit lagi masa sebelum Vatican melepaskan “Penghulu Segala Paus”
…ya.. Paus Roman Peter ii …
dia adalah Paus yg paling hebat, Paus yg paling agung, Paus yg terakhir sebelum hari pengadilan (hari kiamat)…. dia akn menunggu Muhamad ke-2 (Al-Masih Mahdi) datang…. habislah Muhamad ke-2 (Al-Masih Mahdi)nanti…
Aku : sungguh misteri orang2 pak cik ni… kami Islam percaya yang Nabi Isa a.s akan berpihak kepada Al-Masih Mahdi … padahal orang2 pak cik adalah pengikut Nabi Isa, siapakah sebenarnya gereja sehingga Nabi Isa sendiri tidak berpihak kepada kristian…. macamana dengan Paus?.. apa kedudukan dia apabila Nabi Isa turun ke dunia nanti?
(jiran tidak menjawab sepatah haram pun,dia hanya membisu dgn senyuman sinis)
Ini adalah bahagian yang paling menarik perhatian saya dan banyak pertanyaan saya sebelum ini yang kabur-kabur terjawab. Perhatikan kata-kata Bishop tersebut.
tidak ada lagi kesempatan untuk berumah tangga
apabila Paus Roman Peter ii dilepaskan dari rantai yg mengikatnya sejak sekian lama….
umat islam sendiri yg membuatkan rantai itu terputus…
Rantai yang mengikatnya?
Tidakkah anda perasan bahawa ada juga makhluk Allah yang telah dirantai sekian lama??
Ya…….dialah yang orang-orang Islam namakan sebagai Al-Masih DAJJAL !
Sabda Rasullulah:
Dajjal itu sudah wujud sejak beberapa lama. Ia dirantai di sebuah pulau dan ditunggu oleh seekor binatang yg bernama “Al-Jassasah”
Rekod Hadis Sahih Muslim

Adakah mungkin Paus Roman Peter ii ini adalah Al-Masih DAJJAL ?
Saya pernah mengadakan perbincangan dengan seorang pengkaji,
beliau mengatakan umat Kristian percaya bahawa Paus Roman Peter ii inilah yang akan menyelamatkan mereka dari Antichrist = Al-Masih DAJJAL.
Tetapi pada pendapat saya,
mungkin Paus Roman Peter ii adalah Al-Masih DAJJAL.
Umat Kristian akan terus sesat dan disesatkan oleh Paus Roman Peter ii ini.
Jika benar Paus Roman Peter ii adalah Al-Masih DAJJAL,
maka dia akan perintah dunia melalui Baitul Muqaddis = Jurusalem
sepertimana dalam ceramah Maulana Imran N. Hosein.
Jika seseorang itu menjadi Pope,
sudah pastilah pusat pemerintahannya akan berpusat di Vatican,
bukan Baitul Muqaddis = Jurusalem.
Macam mana ini?
Sebelum ini saya ada mendengar desas desus yang mengatakan pemerintahan Vatican akan berpindah ke Jurusalem tidak lama lagi,
tetapi masa itu saya tidak tahu apa tujuan pemerintahan Pope dipindahkan ke Baitul Muqaddis = Jurusalem.
Sekarang saya sudah dapat mengetahui kenapa perlu Vatican berpindah ke Baitul Muqaddis = Jurusalem.
Ini kerana masanya sudah hampir dan The Last Pope akan dilantik dan memerintah dari sana!
Paus Roman Peter ii itu kemungkinan besar adalah Al-Masih DAJJAL,
kerana dia akan memerintah dari Baitul Muqaddis = Jurusalem dan dirantai sejak sekian lama.
The Bible apparently indicates that very near the end of time,
the Pope will actually quit Rome,
and move to Jerusalem,
in order to exercise control over the glorious holy mountain of God,

which is the explicit stated goal of Satan.
Mungkin sesetengah penganut Kristian mengangap Vatican akan menyelamatkan mereka dari Antichrist.
Tunggu dulu,
perhatikan lambang salib di belakang Pope dalam gambar di bawah.
Salib Terbalik yang melambangkan Antichrist = Al-Masih DAJJAL itu sendiri!
Aku : tadi pak cik cakap pekerjaan Paus benedict xvi dah nak selesai.. apa yang dia dah buat?… kenapa ada orang ganti dia… apasal tak terus lead sampai kiamat jer?
Bishop : paus sudah tua, jasad manusia ada usia tetapi jiwa tiada usia, jiwa boleh diserahkan pada jasad yg masih hidup…. tiada masalah bagi mana2 paus, jika jasad mereka mati, jiwa mereka akan disambung oleh Paus yg seterusnya Paus Pius xii yg terdahulu telah melahirkan seorang hamba “hamba yg telah diberikan oleh Paus 1 kuasa yg akan menemui sesiapa sahaja” seseorang hamba yg akan menemui kamu tanpa jasad Paus di depan kamu, hamba ini akan pergi ke setiap manusia yg bernyawa …
ya…
begitu pantas ia datang apabila bayi-bayi baru saja keluar dari rahim ibunya, selepas itu hamba ini akan mengikut sehingga sejauh mana usia bayi2 itu … dan hamba ini buta, ia tidak menpunyai rupa, ia juga tidak mempunyai nama….
Aku : siapa hamba yang Paus Pius xii lahirkan tu?… ni pasal orang ke apa?
Bishop : Paus Pius xii pernah berkata
“siapakah jasad tanpa jiwa dan siapakah jiwa tanpa jasad”
pekerjaan para Paus telah membuatkan lidah2 manusia berkata
“pecah dan perintah”…
“pecah dan perintah”… telah diajar kpd kamu dengan perbezaan warna kulit,
padahal kami menghasilkan ianya lebih halus lagi……
“pecah dan perintah”… ke atas warna kulit kamu sudah dilakukan dengan meletakkan suatu kaum di suatu wilayah yg kamu kata ia “negara”
…selepas itu “pecah dan perintah”… ke atas hati –hati kamu pula…

sungguh menakjubkan sehingga hari ini kamu masih memahami ia sebagai perbezaan warna kulit. selain sahabat2 Nabi Muhamad, hanya kami sahaja yang mengerti apa itu “demi tuhan yang jiwa Muhamad di tangan-Nya” sekarang ini ia telah menjadi “demi tuhan yang jiwa2 manusia di tangan Paus” Nabi Muhamad sungguh bijaksana.. Nabi Muhamad hanya membenarkan wujud hubungan
tuhan dan makhulknya,
rasul dan umatnya,
raja dan rakyatnya,
ibubapa dan anaknya…
tidak wujud hubungan lain..
kami telah mewujudkan pelbagai hubungan manusia dgn watak kehidupan palsu, contohnya sebuah perniagaan yang perlu ada orang yang bernama pengarah, timbalan, setiausaha, eksekutif dan lain-lain… perbezaan watak inilah yang akan “pecah dan perintah”… hati-hati kamu..
bodoh benar org2 islam,
tidakkah mereka terfikir mengapa watak2 ini tidak wujud semasa zaman Nabi Muhamad dahulu ???….
dan kamu juga diajar supaya merasa diri sbg kaum yg bodoh,
sekiranya tidak wujud semua watak2 itu dalam kehidupan kamu…
Aku : nanti kejap pak cik…. adakah ini yang dikatakan “hamba” Paus … takda sebarang symbol pun seperti sebelum ni….
Bishop : ada…. para paus telah menamakan “hamba” sebagai “Benedictine Order” ya.. Benedictine Order …. ia sangat persis untuk mengetahui jiwa2 manusia sama ada mereka akan menyembah tuhan Nabi Muhamad atau menyembah Lucifer ~ Iblis..

Aku : la…ingatkn org tadi… benedictine order…order…adakah ia suatu seperti peraturan atau undang2??
Bishop : Benedictine Order adalah segala perkara di dunia ini yang tertulis di atas kertas, Kemudian kamu akan mengatakan ia sebagai ilmu, Maka terjadilah diri kamu seperti hari ini… Bukan mudah nak membuatkan kamu menerima ia sebagai ilmu…
Aku : kenapa pak cilk perlu buatkan kami menerima ia sebgai ilmu?
Bishop : sebab ilmu itu sebenarnya adalah undang-undang…. Ilmu adalah undang2 untuk jiwa kamu, dan undang-undang bertulis yg ada di dunia ini masih lg sbg undang2 tetapi ia untuk jasad kamu. contohnya ilmu “sains”.. knp ia diajar kpd kamu dalam bentuk ia sbg ilmu???… dan bukan ia diajar dalam bentuk undang2???…… sudah pasti kamu tidak mahu belajar sebab kamu akan lihat ia sebagai suatu paksaan.. para Paus telah amanahkan “Benedictine Order” ini kepada United Nation (UN)…
Aku; UNITED NATION (UN)!!!…PERTUBUHAN BANGSA-BANGSA BERSATU !!!!!……. gila ke apa dunia ni??? mengarut lah pak cik PBB kn selalu buat kebajikan, tolong negara miskin dan jadi rujukan mana2 masalah negara2 dunia ni…. pak cik jangan cakap sembarangan..
Bishop : “Benedictine Order is symbolize by the olive wheat and grain”… dan kamu lihat UN menggunakan simbol Benedictine ….. dan para Paus telah membina perjuangan yang akan diselesaikan oleh Paus yang akan datang…..
(perasan jugak aku yang logo PBB tuh memang ada symbol Benedictine … planet bumi dekat dalam, diluarnya ada symbol mengelilingi bumi tu macam padi, bentuk gandum pun ada, macam daun zaitun pun ada… tapi ada 2, kanan dan kiri) Saya tahu apabila kamu mendengar united nation… di fikiran kamu akan terbayang suatu kuasa besar… dari sebesar-besar undang2 sehingga sekecil-kecil undang2 dilaksanakan, pertama kali Benedictine Order dtg kpd kamu apabila kamu lahir saja, kena daftar sijil lahir, sehinggalah kamu mati kena daftar sijil mati.. maka Benedictine Order terpisah dari kamu…. tidak kiralah…
undang2 jenayah,
undang2 ekonomi,
undang2 jalan raya sekalipun…

apa sahaja di dunia ini yang namanya undang-undang ia adalah Benedictine Order
Aku : ah….tak mungkin la pak cik… bukan ke setiap negara ada peruntukan dan menggubal undang2 sendiri???.. macamana pak cik kata semua undang2 dekat dunia ni milik gereja???
Bishop : saya tidak menipu kamu…..
Lihat saja di mana2 negara sekalipun,
pada bendera,
jata,
mahkamah,
perlembagaan dan apa saja yg seumpamanya
mereka semuanya memakai simbol Benedictine ….
„cantus‟ dan Benedictine macam adik-beradik, mereka tidak boleh dipisahkan…
Aku : undang-undang untuk jiwa???….
kalau Benedictine Order untuk undang2 jasad manusia dah ada symbol pada jata,bendera,perlembagaan semua tu…
Benedictine Order untuk undang2 jiwa manusia apa pulak???
Bishop : ini adalah yg berat sekali bagi kamu… katakan lah pada saya yg kamu tidak ingin mengetahuinya..
Aku : tak kisah la hati saya pedih menerimanya.. pak cik cakap je la..
Bishop : Nabi Muhamad dan sahabat2nya tidak membenarkan ilmu, sesuatu yg memberikan harga kepada diri sendiri… maka kami hasilkan perkara2 yg berlawanan dgn Nabi Muhamad dan sahabat2nya setiap perkara yg kamu lalui sehari-harian akan membentuk jiwa2 kamu… semasa kamu kanak2… kamu diajar menggunakan pancaindera… kamu diajar bagaimana sesuatu ilmu itu akan meresap di otak kamu.. kamu diajar membaca, menulis, mengira, mewarna, bermain, berlari.. selepas itu kamu akan ditanya “bila dah besar nanti nk jadi apa? Apa cita-cita kamu nanti?”… kamu diajar supaya menjawab “bila saya dh besar saya nk jadi doktor,cita-cita saya menjadi peguam..dan sebagainya”… perbezaan jiwa belum wujud tetapi fungsi2 watak sudah kamu fahami selepas itu kamu akan diajar fungsi-fungsi ilmu, bagaimana setiap ilmu akan bertindak mengikut maknanya sendiri… kamu merasa kagum dan percaya ilmu..selepas itu kamu akan dipisahkan dengan org lain.. kamu diajar untuk menilai “pelajar pandai” dan “pelajar bodoh”…. pelajar pandai mendapat pujian, pelajar bodoh dimarahi oleh ibu mereka.. ini adalah asas untuk memecah belahkan kamu… tetapi kamu diajar “perpaduan antara kaum” supaya kamu percaya warna kulit menyebabkan perpecahan.. Padahal perbezaan ilmu adalah senjata.. ilmu yang berbeza maka pekejaan kamu berbeza… maka

berbezalah duit kamu, berbezalah rumah kamu, berbezalah perhiasan kamu, berbezalah maruah kamu….
selepas itu kamu diajar
“miskin kaya tiada beza sama sahaja”…
maka lupalah kamu bagaimana ia bermula pelbagai masalah kehidupan direka, supaya pelbagai penyelesaian dapat direka, pelbagai penyelesaian direka supaya pelbagai ilmu dapat direka, pelbagai ilmu direka supaya pelbagai pekerjaan dapat direka, pelbagai pekerjaan direka supaya pelbagai taraf kehidupan dapat direka, pelbagai taraf kehidupan direka supaya pelbagai jiwa manusia dapat direka, pelbagai jiwa manusia direka supaya pelbagai maruah dapat direka, pelbagai maruah direka supaya pelbagai cara diri mereka akan dibeli … maruah yang akan mengkafirkan semua orang islam, mereka yang kafir sememangnya telah kafir..
(patutla kadang2 aku tgk kat hotel2, orang Islam yang kononnya smart, dengan selamba minum arak, maksudnya diorang ni sebenarnya dah kafir la ye ?)
(kalau yang dah kafir tu memang takde orang peduli pun sebab mereka sememangnya begitu)
(maknanya…….kalau perempuan Islam yang sengaja tak pakai tudung, agak2 tarafnya apa ?)
Aku : peh….!!… teliti betul pekerjaan org2 pak cik, tapikan bagaimana „maruah‟ boleh mengkafirkan orang2 islam ???. apa buktinya ??? bukanya kami takda otak nak menilai macamana sesuatu keadaan itu utk dinilai sebagai kafir…
Bishop : Benedictine Order telah berkuasa terhadap semua manusia di planet ini, tiada siapa dapat melarikan diri… malah manusia berebut2 memilikinya.. mereka sangat menyayangi diri sendiri, malah mereka akan mempertahankan maruah ini dengan apa cara sekalipun… kami x perlu buat apa2 pun..percayalah seperti „cantus‟… kami juga memberikan pakaian yang indah kepada mereka ini… mereka benar2 sukakannya.. malah jika Paus berkata kpd mereka “pakaian ini adalah khidmat kamu kpd ku”… mereka akan menafikannya !!!… bagaimanakah Muhammad ke-2 (Al-Masih Mahdi) dapat menyelamatkan mereka sedangkan Paus sendiri sudah mengatakan kebenaran???
Aku : sedangkan Paus sendiri mengakui cakap macam tu dan dorang tak layan… apatah lagi Al-Masih Mahdi !… dunia betul2 mahu kiamat.. apa pakaian yg mereka pakai sampai dahsyat macam ni jadinya ???
Bishop : ….mereka adalah org2 yang memakai “tie”.. itulah simbol “Benedictine Order”.. bukan itu saja..apa saja “pekerjaan manusia yg didatangkan dengan pakaianya” adalah Benedictine Order !! ..mereka orang yang kamu kata sbg “golongan profesional”, ”kolar putih dan kolar biru, ”pakaian formal dan pakaian seragam”… semuanya berkhidmat untuk Benedictine Order lihat saja pakaian pelajar sekolah,doktor,ahli perniagaan.. mereka semua sama sahaja..walaupun pakaian diantara mereka berbeza tetapi fungsi mereka sama saja…

Benedictine Order mereka semuanya tidak menyedari bahawa mereka sendiri menjayakan Benedictine Order … Semua manusia benar2 telah dikuasai gereja..
Aku : pelik bin ajaib!!!…. apa yg telah berlaku sehingga berbilion2 orang telah bekhidmat untuk Paus??!!!
Bishop : dulu dari kampung kamu, Malaysia
ada pemimpin kamu yg telah memerintah selama 20 tahun diundang menemui Paus John Paul ii, dan pemimpin kamu telah ditanya tentang pencapaian Benedictine Order di sana Paus John Paul ii sangat gembira dengan pemimpin kamu yg sukakan org2 jepun… ”dasar pandang ke timur”… dia selalu mengulang-ulang ayat ini kpd Paus John Paul ii. sebab itulah mengapa org2 islam sengaja dicabar ilmu ini ilmu itu, mundur ini dan mundur itu, maju ini dan maju itu…. org2 kafir segaja dimajukan supaya org islam tersepit dan membuatkan org2 islam merasa “Benedictine Order” suatu keperluan hidup… org2 islam tidak menyedarinya bahawa mereka bersaing untuk Benedictine Order.. saya seorg bishop harus tau kata2 org islam yg terkenal spt “berjaya di dunia dan akhirat”,”menjadi seorg islam yg cemerlang”… semua dirancang supaya ia meyakinkan kamu tanpa kami suruh anda berkata spt itu…
Aku : jadi… Benedictine Order ni sudah berjaya ke belum???…. kalau ia sudah berjaya kenapa orang Islam sekarang ni masih mampu mengucap Syahadah ???
Bishop : sebenarnya ia telah dirancang 1000 tahun dahulu, semasa zaman seorg paderi yg bernama St.Malachy… vatican telah merancang bahawa Paus yang ke-111 akan memikul suatu pekerjaan.. Maka Kardinal Joseph Ratzinger semasa ditabalkan sebagai Paus yang ke-111, dia diberi nama “Paus Bendict xvi” Paus terakhir menggunakan nama “benedict”…. dia Paus yg akan meraikan kejayaan “Benedictine Order” … kejayaan ini dinamakan sebagai “glory of the olive” …ya….simbol Benedictine …. apa yg islam sedang perjuangkan??…… bodoh benar org2 islam… sungguh menakjubkan!!! Pengikut Nabi Muhamad sebodoh ini…..
Aku : kalau macam ni la keadaanya… orang2 kafir lagi bodoh sebab diorang lagi maju… tapi pasti ada orang2 islam yang akan lawan Benedictine Order..
Bishop : mahukah kamu tahu mengapa Muhammad ke-2 (Al-Masih Mahdi) akan kelihatan spt org jahat, spt yg saya katakan sebelum ini???? sebab dia menentang Benedictine Order !!! ya,setelah umat islam sendiri mengakui bahawa pekerjaan mereka mendatangkan keselesaan hidup dan mereka berkata
“ilmu2 ini dari cendekiawan islam dahulu, dan lihatlah kawan2ku inilah nikmat islam”
sebab itulah umat islam diumpan supaya mereka mempertahankan ilmu2 ini bahawa ia lahir dari sarjana2 islam…. padahal kami telah mengubah suai ilmu ini sebelum penjajah mengajarkannya kpd kamu apabila Paus Roman Peter ii muncul nanti, umat islam akan dituduh oleh org2 kafir bahawa ilmu2 kepunyaan islam lah yg membawa kerosakan kpd diri mereka….. orang2 islam akan dibunuh habis-habisan oleh org kafir.. gereja x perlu buat apa

pun… adakah orang2 islam yang dikatakan “umat islam cemerlang” akan meniggalkan semua “kecemerlangan” mereka ketika Muhammad ke-2 (Al-Masih Mahdi) datang untuk mencabut kecemerlangan palsu mereka…
saya fikir tidak !!!
Mereka akan mempertahankan “Benedictine Order”…. saya izinkan untuk kamu cerita perkara ini kpd org2 islam….. kamu akan lihat mereka akan berkata kpd kamu “kamu dan cerita kamu semuanya tipu belaka”
Aku : sapa yang akan kata macam tu pada saya???…
Bishop “ MEREKA SEMUANYA….
Luahan Peribadi:
(Cantus dan Benedictine…macam adik beradik,mereka tidak boleh dipisahkan,apsal dia kata tak boleh dipisahkan ek..lupa pulak aku nk tnya dier)
(seingat aku satu2 nyer pemimpin kita yg prnh jumpa paus john paul ii adalah Dr. Mahathir….ya..sebelum dia letak jawatan,dasar pandang ke timur,20 tahun perintah…dia la…)
(sanggup ke kalau korg bakar sijil,diploma and ijazah kehormat korg???.. Benedictine Order smua tu….)
(takda beza pun klu korang tak pakai tali leher,seluar slack dan kemeja…keje tetapi sama,…tak buat kerja tak dapat gaji,macamana nak bagi anak bini makan?…perangkap maut !!!)
Bahagian ini juga amat menarik.
Sekali lagi Bishop tersebut menyebutkan tentang Pope Roman Peter II yang akan muncul selepas 111th Pope iaitu Pope Benedict sekarang dan tentang Benedictine Order. apabila Paus Roman Peter ii muncul nanti, umat islam akan dituduh oleh org2 kafir bahawa ilmu2 kepunyaan islam lah yg membawa kerosakan kpd diri mereka….. orang2 islam akan dibunuh habis-habisan oleh org kafir.. gereja x perlu buat apa pun…
Bishop : “Benedictine Order is symbolize by the olive wheat and grain”… dan kamu lihat UN menggunakan simbol Benedictine ….. dan para Paus telah membina perjuangan yang akan diselesaikan oleh Paus yang akan datang…..
UN
Lambang UN itu sendiri adalah Olive Wheat And Grain. Adakah Bishop ini sengaja mereka cerita tentang UN ini? Oh, tidak. UN adalah antara pelan mereka untuk mewujudkan One World Government tidak lama lagi.

Masih ingat lagi slogan 1 Israel ?
Masih ingat lagi slogan 1 Singapore ?
Masih ingat lagi slogan 1 Malaysia ?
Yang terbaru slogan 1 Indonesia ?
Bishop : dulu dari kampung kamu, Malaysia ada pemimpin kamu yg telah memerintah selama 20 tahun diundang menemui Paus John Paul ii, Dan pemimpin kamu telah ditanya tentang pencapaian Benedictine Order di sana Paus John Paul ii sangat gembira dengan pemimpin kamu yg sukakan org2 jepun…
”dasar pandang ke timur”…
dia selalu mengulang-ulang ayat ini kpd Paus John Paul ii. Ramai orang menuntut ilmu kerana pangkat dan kedudukan. Ini adalah salah satu tanda kiamat. Keadaan ini bertepatan dengan situasi sekarang, orang menuntut ilmu kerana mahu mengejar pangkat, kedudukan harta ! Bertepatan dengan kata-kata Bishop tersebut di bawah.
Bishop : Benedictine Order telah berkuasa terhadap semua manusia di planet ini, tiada siapa dapat melarikan diri… malah manusia berebut2 memilikinya.. Mereka sangat menyayangi diri sendiri, malah mereka akan mempertahankan maruah ini dengan apa cara sekalipun… kami x perlu buat apa2 pun.. percayalah seperti „cantus‟… kami juga memberikan pakaian yang indah kepada mereka ini… mereka benar2 sukakannya..
Bishop itu juga tidak kisah rahsia sebegini disebarkan kerana dia tahu ramai antara kita tidak percaya dengan semua ini. Ada beberapa faktor yang menyebabkan mereka tidak percaya, antaranya ialah minda mereka terlalu lama terpenjara oleh Sistem Al-Masih Dajal.
Bishop : Saya izinkan untuk kamu cerita perkara ini kpd org2 islam….. kamu akan lihat mereka akan berkata kpd kamu “kamu dan cerita kamu semuanya tipu belaka”



»»  Read more>>

Blog My-E3CAM
...is easy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Your IP and Google Map location